top of page
3E41073F-1692-4996-954E-7243E7313D16.jpe

Namasthea

De eeneiige tweelingzus van Annie, woont in een twee-onder-een- kapwoning in Drenthe met haar man Frits. En duikt regelmatig onder in een Ashram in India.

Ze hebben een dochter, twee honden, drie katten en een paar kippen in de tuin.

 

Toen het gezin van Thea destijds naar Drenthe verhuisde leerde Thea Frits kennen op de plaatselijke korfbalclub.  

Frits zag Thea direct zitten met haar lange haar en nonchalante manier van doen. Thea kon niet wachten om haar ouderlijk huis te verlaten en het duurde niet lang of ze kochten samen hun eerste huisje. Frits had verschillende baantjes om zijn studie medicijnen te kunnen volgen. Zo stond hij 2 jaar van 18:00-24:00 aan de lopende band om de temperatuur van bevroren erwten te controleren.

 

De jaren erna kon hij in dezelfde fabriek iets minder eenvoudig werk verrichten. Frits is inmiddels praktiserend huisarts, hetgeen nogal afsteekt tegen de ontwikkeling van Thea. Na het afbreken van drie studies, lifestyle informatica, vrijetijdskunde en journalistiek, besloot ze dat de studie van het leven belangrijker was.

 

Zij verliet Frits voor een half jaar om zich bij een ashram te voegen in India. Daar heeft ze verschillende relaties gehad, waar Frits tot op de dag van vandaag uiteraard niets van af weet. 9 Maanden na terugkomst uit India werd hun dochter Fee geboren.

 

Thea heeft ontdekt dat ze zeer bijzondere gaven heeft. Ze is mediamiek, helderziend en helder-voelend. Als ze in Nederland is kan je haar via haar website boeken voor een huisbezoek (house clearing), zodat ze jouw huis kan zuiveren van elke vorm van negatieve energie. 

Thea had in de loop der jaren steeds minder op met de aardse realiteit. Hierdoor dreigde haar man Frits te vertrekken, waarbij hij hun dochter Fee wilde meenemen. Beiden zijn zo nuchter als een pak suiker. 

Thea schikte zich enigszins. Ze zit voor 50% in India en voor de andere helft in Nederland. Ze vond ondertussen aansluiting bij Menno met wie ze regelmatig paranormale beurzen bezoekt. Soms hebben ze zelf ook een kraampje waar de bezoekers hun hand kunnen laten lezen en dergelijke. Menno staat inmiddels ook met foto en al vermeld op de website van Thea om zijn diensten aan te prijzen. Inmiddels heeft ze haar naam via de rechtbank officieel laten wijzigen naar Namasthea. Dochter Fee is inmiddels gestart met haar studie psychologie. 

Namasthea is de huisparagnost van de familie Bokking. 

Ze geeft haar wijsheden kort en krachtig door tijdens de uitzendingen van DWBB De Wereld via Bep en Bert. Deze bijzondere 

“Oneliners” zijn via de Bepsite te bestellen op een daartoe geëigend tegeltje. 

bottom of page