top of page
DWBB.png

Welkom bij DWBB of te wel
De Wereld via Bep & Bert. 

Iedere maandagavond klokslag 19.00 kunt u genieten van een aflevering vol humor, actualiteit, spanning en sensatie en bovenal muziek! Vaste rubrieken zijn:

De Gouwe Gein Lijn    

Op pad met buurvrouw Annie 

De Zeiklijn 

FF Bij-Beppen  

Met Namasthea de diepte in

Tijd voor een lied 

De Gouwe Gein Lijn

Uit de talrijke inzendingen van luisteraars die de afgelopen week hun beste grap met Bep en Bert hebben gedeeld, wordt een mop gekozen. Deze giller kan tijdens de uitzending door de desbetreffende persoon, via de telefoon, met alle luisteraars van DWBB worden gedeeld. Grappen kunnen worden ingezonden naar: 

contact@bepenbertendenazaten.nl

Met Buurvrouw Annie de straat op

 

Annie is de buurvrouw en huisvriendin van Bep en Bert en doet op locatie verslag van bijzondere gebeurtenissen. Daarnaast wordt Annie door het tweetal ook ingezet voor andere klusjes waar ze live in de studio verslag van doet. 

De Zeiklijn

In deze rubriek komen de grootste zeurpieten aan het woord en wordt de “De Terpentijn-Zeikert” van de week gekozen.

​FF BijBeppen

In deze rubriek kunnen luisteraars allerhande vragen aan Bep voorleggen. Met haar levenservaring, haar grote moederhart en haar boerenlogica weet zij het grootste probleem vaak binnen een handomdraai te ontzenuwen. 

Met Namasthea de diepte in

De paranormaal begaafde Namasthea, die zich regelmatig in een ashram in India bevindt, wordt in deze rubriek door Bep en Bert geraadpleegd om haar heldere blik te werpen op het thema van de week. Deze diepe wijsheden kan je terugvinden op een tegeltje in de Bepshop. 

Tijd voor een lied

Iedere aflevering wordt afgesloten met een toepasselijk lied, dat zo goed in het gehoor ligt dat het direct door Jan en alleman kan worden meegezongen. De liedjes worden tijdens de uitzending live gezongen. De opgepimpte versies kunnen via de daartoe geëigende streamingkanalen, worden aangeschaft. 

bottom of page